Deeper Smart Sonar Pro

Deeper Smart Sonar Pro maakt gebruik van een wifi-signaal om de grote afstand tussen de Deeper en de gebruiker veilig te stellen. Hij is ontworpen om op het wateroppervlak te drijven en de hele bodem en waterkolom te scannen – hij meet de diepte, temperatuur, bodemstructuur, markeert vis – en streamt dan alle informatie direct naar uw smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO is een veelzijdig, uitwerpbaar sonarapparaat dat perfect is voor vissen vanaf de kant, vanuit een kajak en voor ijsvissen.

 

De Deeper Smart Sonar Pro heeft een groot bereik van wel 100 meter. De  duidelijke beelden worden direct doorgestuurd naar je smartphone of tablet. De Deeper Fish Finder heeft een diameter van 65 mm en weegt slechts 100 gram en kan tot wel 80 meter diepte goed functioneren.

 

Blijf volledig in controle over de Deeper Fish Finder Pro met de bijbehorende Deeper-App. Pas de gevoeligheid aan door getoonde details te verhogen of te verminderen, wissel tussen frequenties of sla je favoriete visplek op in de app.

€ 199,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Deeper Smart Sonar Pro+

Draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar uw smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die u in staat stelt nauwkeurige functie- en vis vind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van vissersboten.

 

De Deeper Smart Sonar PRO+ scant de diepte van 0,5/2 ft tot 80 m/260 ft zodat u kunt vissen in zoet water van verschillende afmetingen. U kunt uw PRO+ zonder enige moeite gebruiken in een kanaal of een meer, een groot meer of zelfs als u in een stroom waadt.

 

De Deeper Smart Sonar PRO+ heeft een Wifi-bereik tot 100 meter en zorgt ervoor dat de PRO+ de verst uitwerpbare sonar op de markt is. De Wifi-aansluiting maakt het mogelijk zowel de afstand tussen de PRO+ en de gebruiker van het apparaat te maximaliseren net als de gegevens die doorgegeven worden naar uw smartphone.

€ 239,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen